Ik ben Yvette Schul en ik help bedrijven en organisaties duidelijker te communiceren. Zowel op interimbasis als in de vorm van losse opdrachten.

Ik heb bij diverse bedrijven en organisaties gewerkt als communicatiemanager/-adviseur. Sinds 1998 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf, Schul Communicatie, en soms in vaste dienst. Ik ben een allround communicatieadviseur die graag doet én denkt, liefst aan maatschappelijk relevante projecten. Ik beschik over een behoorlijke talenkennis (Engels, Frans, Spaans en Duits) en redigeer en corrigeer graag Nederlandse teksten. 

Webmanagement en -redactie

Ik maak websites in WordPress. Maar ik heb ook veel gewerkt met andere CMS-sen zoals Sharepoint en Smartsite. Verder kan ik goed uit de voeten met Photoshop, InDesign en uiteraard met alle Office-pakketten.

Tekstschrijver

Als tekstschrijver heb ik al vele producties op mijn naam staan. Van persberichten tot brochures, van rapporten tot webteksten. Ik hou me graag bezig met het structureren, redigeren en leesbaar maken van teksten: ik hou ervan duidelijkheid te scheppen en teksten tot hun essentie terug te brengen.

Achtergrond

Ik heb enkele jaren Spaans gestudeerd en daarna HEAO Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Vervolgens heb ik Cultuur, Organisatie en Management (Faculteit Sociaal-Culturele Wetenschappen) gestudeerd aan de VU met als specialisatie Politieke en Religieuze Antropologie. Naast mijn werk is er tijd voor mijn gezin, sport, (hockey, hardlopen en golf), lezen en vrienden.