uitzichtIk heb net een website af waar ik erg trots op ben: voor meubelatelier en timmerbedrijf De Klinkhamer in Wapse. Wapse? Ja, dat is een gehucht in Drenthe. Maar wel een mooi gehucht. Een plek waar je nog verre uitzichten hebt met koeien in de wei.

En in Wapse staat een oude zuivelfabriek waar Margo en Michel Jasperse-Rodrigo hun meubelatelier & timmerbedrijf gevestigd hebben. Ze verbouwen er niet alleen hun fabriek om tot een prachtig woonhuis annex vakantieappartement (je kunt hun blog over het wel en wee van deze verbouwing volgen), ook maakt Michel er de mooiste dingen van hout. En ze  verkopen er brocante spulletjes en tweedehands meubels die Michel helemaal opknapt. Michel is vooral een ster in ruimtebesparende ideeën. Maakt kasten in onvermoede hoekjes met uittrekbare gedeeltes. Nou, kijk maar eens rond op hun site en je begrijpt wel wat ik bedoel.

Op deze site heb ik veel gebruik gemaakt van categorieën. Alle producten zijn in een bericht geplaatst en die berichten hebben een categorienaam gekregen. Op diverse plekken in de site heb ik widgets geplaatst om die producten op te roepen, zoals op de homepage, de hoofdproductpagina’s en de blogpagina. Op het blog kun je je abonneren. Volgers krijgen een nieuwe post in een gelikte mail toegestuurd. Ook heb ik tags toegevoegd en op de homepagina een tagwolk geplaatst. En een slider natuurlijk. Tenslotte heb ik me mooi kunnen uitleven met Photoshop. Mooi spul dat WordPress!

Schermafbeelding 2014-01-10 om 23.49.33