Straatbarbecue in 2017 op zaterdag 2 september

Dit jaar vindt onze traditionele straatbbq plaats op zaterdag 2 september! Wij zijn weer van plan om biertafels en banken te huren. Ook zullen we dit jaar iets actiefs met elkaar gaan doen in de vorm van een oudhollandse-spelen-competitie. Wij zullen de gezinnen mixen en de (gezellige) strijd met elkaar aangaan.

Je kunt je weer aanmelden via het formulier. Hou de app of de website in de gaten!

27 augustus 2016 straatbarbecue!!

IMG_8908Zoals al eerder vermeld via de straat-app en de mail gaan we zaterdag 27 augustus weer barbecuen met de straat. De organisatie ligt dit jaar in handen van Marion, Kim, Olga, Michelle en Rosita.

We zijn van plan om een aantal biertafels en -banken te huren zodat we wat gezelliger zitten. Of er een springkussen komt, is nog niet duidelijk. Je kunt je weer aanmelden via het formulier. Hou de app of de website in de gaten!

Nog één week en dan gaan we los!

Volgende week zaterdag, 15 augustus, vindt de jaarlijkse straatbarbecue weer plaats. Laat je even weten of je meedoet en met hoeveel personen?

Klik hier voor het aanmeldformulier. Gezien de korte tijdsspanne is het fijn als je zo snel mogelijk betaalt. Graag per bank (zie het formulier of de mail) en uiterlijk dinsdag 11 augustus!

Hoe werkt het ook al weer? Kijk hier voor de ins en outs en wat je zelf mee mag brengen.

 

Op 15 augustus 2015 gaan we weer barbecuen!

Dit jaar houden we de straatbarbecue op zaterdag 15 augustus. Zet het alvast in je agenda! Binnenkort volgt meer informatie maar het zal niet veel afwijken van vorige jaren.

Het organisatiecomité zoekt versterking! Wie wil meehelpen de BBQ te organiseren? Laat het even weten door het formulier in te vullen.

Straatbarbecue in 2014 op 23 augustus

Ook dit jaar gaan we natuurlijk weer barbecuen met de hele straat. We hopen dat ook alle nieuwe bewoners er zullen zijn!

Dit jaar vindt de barbecue plaats op zaterdag 23 augustus. We hopen dat veel straatgenoten dan terug zijn van vakantie. Meld je aan via het formulier of vul het webformulier in. Fijne vakantie gewenst!

Het wordt lekker weer zaterdag!

We hebben veel aanmeldingen voor de barbecue van zaterdag en het belooft lekker weer te worden! Fijn dat er zoveel salades gemaakt worden, dat de muziek verzorgd wordt en dat we barbecues kunnen gebruiken. Er komt een kinderpleintje aan de kant van de Jan Steenlaan en we plaatsen partytenten op straat voor het geval dat. Vanaf 14.00 uur bouwen we op en om 17.00 uur geht’s los! Schermafbeelding 2013-08-21 om 08.54.31