Selecteer een pagina

Over mij

Ik ben Yvette Schul en ik help kleine bedrijven en startende ondernemingen duidelijker te communiceren. Zowel op interimbasis als in de vorm van losse opdrachten.

Yvette1-800Ik heb zowel in vaste banen als in interimopdrachten bij diverse bedrijven en organisaties gewerkt. Daarnaast heb ik sinds 1998 mijn eigen bedrijf, Schul Communicatie. Ik maak WordPress-websites, presentaties, schrijf en redigeer teksten, persberichten, nieuwsbrieven, rapporten, scripties etc.

Webmanagement en -redactie

Ik maak mijn websites in WordPress. Maar ik heb ook veel gewerkt met andere CMS-sen zoals Sharepoint en Smarsite. Verder kan ik goed uit de voeten met Photoshop, Dreamweaver en uiteraard met alle Office-pakketten.

Tekstschrijver

logo100Als tekstschrijver heb ik al vele producties op mijn naam staan. Van persberichten tot brochures, van rapporten tot webteksten. Ik hou me graag bezig met het structureren, redigeren en leesbaar maken van teksten: ik hou ervan duidelijkheid te scheppen en teksten tot hun essentie terug te brengen. My English is also rather well!

Achtergrond

Ik heb enkele jaren Spaans gestudeerd en daarna HEAO Communicatie aan de Hogeschool Utrecht, en Cultuur, Organisatie en Management (Faculteit Sociaal-Culturele Wetenschappen) aan de VU met als specialisatie Politieke en Religieuze Antropologie. Recent heb ik een opleiding Webdesign gedaan via Lectric Opleidingen en diverse trainingen. Naast mijn werk is er tijd voor mijn gezin, de lokale politiek, sport en vrienden.